Végre maga az alkotó is kimondta, amit a rajongók már számtalanszor: Harrsion Ford az EGYETLEN Indiana Jones. Steven Spielberg a Screen Daily adott egy interjút, amelyben előkerültek a közelmúltban, az Indiana Jones 5-tel kapcsolatos pletykák is, melyek szerint elképzelhető, hogy Chris Pratt – vagy valaki más – fogja átvenni a stafétát az Indiana Jones franchise-ban:

“Nem hinném, hogy bárki is helyettesíteni tudná Harrison-t Indy szerepében nem hiszem, hogy ez bármikor is megtörténhet. Az egészen biztos, hogy nekem sosem állt szándékomban más színészt tenni a szerepebe, mint például a Pókember vagy a Batman filmekben. Egyetlen színész játszhatja el Indiana Jones-t és az Harrison Ford.”

Ennyi. Pont. Köszönjük.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ennyi.Pont.Köszönjük…és ezt komolyan elhiszitek?Egy hatalmas potenciálú franchise amit Harrison Ford megöregedésével és reméljük nagyon késői halálával majd sírba is tesznek?Pénz,pénz,pénz!!!Csakis ez lebeg a kapitalisták szeme előtt és személy szerint bár pont nem vagyok Chris Pratt rajongó,de ahogy terjengett egy fotó róla a neten Indiana Jones cuccában,hát pontosan mintha rászabták volna a bőrkabátot….

  2. 🙂 Ha nem tűnt volna fel, egy szóval nem említi hogy ne folytatnák a franchise-ot. Csupán azt, hogy Indiana Jones szerepét nem játszhatja más. Gondolod, ha Indy-nek esetleg lesz egy gyereke, azt is Indiana-nak fogják hívni?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ