Rengeteg találgatás napvilágot látott már az Indiana Jones 5 környékéről, ami nagy eséllyel az utolsó darab lesz a sorozatban, amikor Harrison Ford a legendás régész bőrébe bújik. Sokan arra fogadtak, hogy a Indiana Jones Han Soloéhoz hasonló módon fog elbúcsúzni a franchise-tól – nos, aki erre vár, annak rossz hírem van: Steven Spielberg a THR-nek adott legújabb mélyinterjújában kategorikusan kijelentette hogy nem fogja kinyírni egyik kedvenc karakterét.

“Az hiszem egy dolgot egyenesen kijelenthetek a rajongóknak. Ez nem más, mint az, hogy nem fogom megölni Harrison Ford-ot a végén.”

Korábban pletykáltak arról is, hogy valaki már fogja játszani Indiana Jones szerepét, Spielberg azonban ezt is megcáfolta, úgyhogy amit jelen pillanatban tudunk a filmről az az, Harrison Ford fogja játszani a főszerepet és az eddigi tervek szerint A kristálykoponya közvetlen folytatása lesz, ezt megerősíteni látszik az is, hogy ismét David Koepp-et szerződtették le a forgatókönyv megírására.

Az Indiana Jones 5-höz van már kitűzött premier is: 2019. július 19.

1 hozzászólás

  1. Mondjuk eléggé fura lenne ha megölné Indiana Jones a tv sorozatot is figyelembe véve, hisz ott a 80-90 éves Indy meséli a gyermekként és fiatalkorában átélt kalandokat. És szerintem ez így rendjén is van.
    Esetleges 6. rész és további folytatások esetén Harrison Ford, ha nem is vállalja az akciózást (bár jó lenne és örülnék ha még egy 6. rész erejéig Ő lenne a főszereplő), de a Mesélő Indy szerepét elvállalhatja még, s Mozifilmen is hasonló koncepció, mint a tv sorozatban. Idős Indy mesél azokról a kalandokról amiket még nem ismerünk és így lehet Chris Patt a fiatalabb kori Indy.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..