Spielberg Harrison Forddal akarja megcsinálni az Indiana Jones 5-öt!!!

1
342

harrison_ford_indiana_jonesA legutóbbi hír az Indiana Jones 5 kapcsán még az volt, hogy a Disney és Spielberg Chris Pratt-et szemelte ki rá, hogy átvegye kedvenc régész-kalandorunk szerepét a franchise-ban. Elárulták azt is, hogy a kezdetektől fogva egy James Bond-szerű sorozatot terveztek, amiben időről időre más színész veszi át zászlót, valamint azt is, hogy a stúdió kapacitását egyelőre túlzottan lefoglalják a Star Wars újraélesztésével kapcsolatos munkák, így nem tudnak foglalkozni az Indiana Jones sorozattal.
A hétvégén azonban Spielberg legújabb filmje, a Kémek hídja promóciós rendezvényén újra elővette a témát, és elég meglepő módon azt nyilatkozta, hogy Harrison Ford-dal szeretné elkészíteni az Indiana Jones 5-öt.

“Most valószínűleg Harrisonnal készítünk egy Indy 5-öt, így 5 lesz Harrisonnak, 4 pedig Tomnak (Hanks)… Kénytelen leszek még egyet csinálni Tommal, hogy mindkettejüknek 5 legyen. És ezt a békaugrást az egész hátralevő karrieremben folytatni szeretném. Minden másban pedig Daniel Day-Lewis fog szerepelni.”

Most. Reményeink szerint a soron következő filmjéről beszél, amit tovább erősít az is, hogy bár a 73 éves Ford-on látszólag ugyan nem fog az idő vasfoga, azért most már meg kell gondolnia, milyen kaszkadőrmutatványokra vállalkozik. Persze ennek ellentmond az, hogy teljes gőzzel készíti egymás után a filmeket, a Star Wars mellet úgy néz ki, a Szárnyas fejvadász remake-ben is viszontláthatjuk őt. Reméljük a legjobbakat!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ