Space Jockey a Prometheusban

8
317

Space JockeyBár januárban azt nyilatkozták a 20th Century Fox illetékesei, hogy Ridley Scott új sci-fije, a Prometheus, nem is igazán az Alien előzményfilmje lesz, hanem egy teljesen új történet, a legtöbben mégis úgy vélték, az új alkotásban biztos lesznek utalások Scott 1979-es klasszikusára. Később maga a rendező erősítette meg, hogy bizony lesznek visszatérő elemek, melyeknek az Alien rajongói biztos örülnek majd. Egyik ilyen a 79-es horrorban feltűnt Space Jockey nevű idegen teremtény. Az első Alien filmben ez volt az a nagy méretű – és az űrhajósok érkeztével már halott – lény, mely elindította a vészjelzést. A Prometheus Space Jockey-ja viszont nagyon is élő lesz, ráadásul már meg is építették hozzá a 8 láb (majd 2,5 méter) magas animatronic makettet, méghozzá H. R. Giger, az eredeti Alien díszlettervezője felügyelete alatt, aki tanácsadóként végig asszisztál majd a filmhez.
A Prometheus jövő nyáron, vagyis 2012. június 8-án kerül a mozikba, és eddig olyan színészek szerződtek le a filmhez, mint Noomi Rapace, Charlize Theron és Michael Fassbender.


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Egyet értek Miner-rel! Mert ez a Space Jockey izgi dolog,de nem vág ide, mert ezek állítólag a predátorokkal állnak harcban! Ők fejlesztették ki a xenomorfokat biológiai fegyver gyanánt. Ezért hordozott több ezer tojást az LV-426-on lezuhant hajó az 1979-es alapstoriban! Szóval abszolute nem indikolt ennek a figurának a használata! Mindenesetre izalmasnak tűnik……

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..