Túl nagy port nem kavart a múlt heti hír, amiben az állt, hogy Seth Grahame-Smith rendező “kreatív nézetkülönbségekre” hivatkozva ott hagyta a Warner Bros./DC berkeiben készülő The Flash filmet, azonban a ma érkezett újabb – egyelőre meg nem erősített – pletyka alapján lassan komolyan aggódni kezdetünk a DC képregényfilmek további sorsa iránt.
A sort indítsuk talán onnan, hogy tavaly nem sokkal a Wonder Woman film forgatás kezdete előtt Michelle MacLaren rendező lépett le, szintén “kreatív nézetkülönbségek” miatt, őt követte múlt héten Seth Grahame-Smith, a mai napon pedig a Birth.Movies.Death-nek erősítette meg egy belső forrás, hogy valószínűleg James Wan, az Aquaman rendezője is elmenekül a forgatás elől.
Mindezek tetejében a forrás arról is beszámolt, hogy az immár forgatás alatt lévő Az igazság ligája film körül is komoly gondok vannak, a Batman Superman ellen negatív fogadtatása miatt ugyanis a DC és a Warner Bros vezetői már nem igazán hisznek Zack Snyder víziójában. A BvS bevételeit féltve Snydert ugyan nem merték elmozdítani a rendezői posztról, azonban igen komoly házon belüli harcok vették kezdetüket Snyder, a stáb és a WB vezetői között, amiből valószínűleg nem fog sok jó kisülni.
Kíváncsian várjuk, mi fog ebből kisülni, de addig is jöjjön már a Suicide Squad, ami szerintünk az év legjobb szuperhős filmje lesz.

7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem lennék meglepve, ha sorban mondanák vissza a DC filmeket. Mármint el sem készítenék őket. Ki az a rendező, aki hajlandó bevállalni úgy egy DC filmet, hogy az eddigiek messze a várakozásokat alulmúlva teljesítettek? Snyder is örülhet, ha nem verik le rajta BvS veszteségét. A DC és a Warner annyira versengeni akar a Marvellel, hogy végig sem gondolják, hogy mit, hogy kéne megfilmesíteni.

  2. Szerintem a Batman vs Superman igenis nagyon jó filmre sikerült! Aki fikázza az egy nyavalyás díszhuszár marvel fan! Itt megjegyezném h szeretem a marvelt is!
    Az igazság sajnos tényleg ez! A csicska Hollywoodnewagencys-es buzeráns Szirmai is fikázta a filmet üzenem neki h a k.anyukáját aki megfialta csináljon jobbat! 🙂 😉
    Dc-nek meg Snydernek pedig hajrá

  3. Rena-val érték egyet…2008-ban a Vasember végén már rámutattak a 4 évvel későbbi Bosszúállókra onnan pedig a Végtelen háborús részre ami 6 évre mutatott előre (de gondolom már a vasember kezdetekor megvolt nagyjából h a Végtelen háború- ra futnak össze a szálak.

    Dc-nej is vmi ilyesmit kellett volna…a mostani kilátások azt mutatják sosem fogja még megközelíteni a marvelt sajna.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ