Sok új kép a Suicide Squad – Öngyilkos osztag-hoz

0
2047

Az Empire magazin jóvoltából rengeteg képpel, valamint karakterleírással gyarapodott a Suicide Squad – Öngyilkos osztag filmmel kapcsolatos tudástárunk. David Ayer rendező maga is fűzött pár keresetlen szót a filmhez, ami szerinte egy teljesen új korszakot fog nyitni a képregényadaptációk terén.

“Tudjátok egy rakás film szól arról, hogy hogyan győzzük le a kiba*szott X-bolygóról érkezett gonosz idegen robotokat, még mielőtt elpusztítanák a Földet a ketyegő órájukkal. De őszintén, ki a f*szt érdekel már ez? De ha van egy ilyen sztorid, elszigeteléssel, szenvedéssel és olyan emberekkel, akik alapvetően szarnak mindenre, ám váratlanul mentőkötelet dobnak nekik… Szerintem ez nem rossz… Szeretnék úgy gondolni erre, mint egy fajta képregényfilm 2.0”

A csapat egyik legkülönlegesebb embere a külön képen is látható Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) aki alapvetően kannibál ugyan, azonban alaposan megválogatja, kit eszik eszik meg. Harcba indulás előtt a kedvenc étele a kecskehús, amit kiöklendezve, majd újra elfogyasztva szeret a legjobban. Nem ő a csapatvezér, de igen jelentős erőt képvisel. A csoport vezetője nem más, mint Rick Flag (Joel Kinnaman), aki nem csupán az Öngyilkos osztagot, de a melléjük rendelt Navy SEAL csapatot is irányítja a küldetésen, amelyről biztosak lehetünk benne, hogy nem fog mindenki visszatérni. Flag igen magas szintű ügynöke a kormánynak, aki rengeteg jó barátot elvesztett már, és még több ellenséget tett el láb alól. Mivel elég sok mindenre kellene figyelnie egyszerre, Rick kinevezte segédjének Katanát (Karen Fukuhara), a bérgyilkost, akinek kardja lelkeket eszik.
Jared Leto Joker karaktere a korábbi Empire magazinokban már borítóra került, most azonban a Margot Robbie által alakított Harley Quinn, került a középpontba, akiről sokan úgy gondolják, magasan kiemelkedik a mezőnyből – a további képeken pedig gyakorlatilag a teljes csapatot megnézhetjük magunknak kicsit közelebbről.


Suicide Squad – Öngyilkos osztag képek


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ