Snake Plissken visszatér!

10
128

menekules_new_yorkbol_3Joel Silver producer tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy a StudioCanal-lal közösen elkezdik fejleszteni John Carpenter 1981-es Menekülés New Yorkból akciófilmjének remakeje-ét. A projekt nem újkeletű, és az évek során számtalan színészt hírbe hoztak már az eredeti filmben Kurt Russell által megformált ikonikus karakter: Snake Plissken szerepe kapcsán: Gerard Butler, Tom Hardy és legutóbb Jeremy Renner neve is felmerült.
Jelen pillanatban nemhogy a főszereplő, de még a forgatókönyvíró és a rendező kiléte sem ismert, a sztoriról pedig annyit tudni, hogy Silver ígérete szerint teljesen új megközelítésben láthatjuk a történetet. Az 1981-es eredeti film a jövőben (1997-ben) játszódott, amikor a bűnözés már olyan mértéket öltött, hogy komplett városrészeket alakítottak át maximális biztonságú börtönökké, melyeken belül pedig az elítéltek a saját erőszakon alapuló hierarchiájuk szerint élhették tovább életüket. Manhattan egyike az ilyen börtönöknek. Amikor az Egyesült Államok elnökének gépe épp a börtönben zuhan le, Snake Plissken-t, egy félszemű zsoldost küldenek be a lehetetlennek tűnő feladat elvégzésére: kutassa fel, és menekítse ki az elnököt.


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én inkább folytatást csinálnék neki a megöregedett Russellel és Plisskennel. az nagyobb flash lenne. A régi filmeket már régen láttam, meg is kéne nézni őket…

  2. viccen kivul. ha nem kurt lesz–ugynezki– egyszeruen szar lesz. mintha sly nelkuli rambo,rocky, vagy arnie nelkuli terminator. vazze inkabb oregen,de neki kellene..

  3. Tulajdonképpen igazatok van, de így, hogy a nagy öregek filmjei (Schwarzi és Sly, akik azért egy kategóriával feljebb voltak mint Kurt Russel) filmjei is sorra buknak meg, nem hiszem hogy bármelyik stúdió bevállalná.

  4. ja egy öreg morgós Kurt-el bármikor.sokáig a kedvenc szinészem volt.amugy meg a maiak közül Butlert tenném oda.Russel fénykorában amugy szépen tartotta magát mint boxoffice tényező, igényesebb, értékelhetőbb filmjei voltak-amik nagyon szépen kaszáltak is-egyszerűen mert ő szinész is volt.Isu, ezt ki ne hagyd,meg akkor már a Lánglovagokat is nézd meg ha még nem láttad

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..