Six BulletsA Sony Pictures nyilvánosságra hozta Jean-Claude Van Damme új, Six Bullets című akció-thrillerének előzetesét. A film Ernie Barbarash (Assassination Games) rendezésében készült és augusztus 21-én, kizárólag DVD-n kerül forgalmazásra.
Six Bullets tartalom: Samson Gaul (Van Damme), a veterán zsoldos, miután egyik akciója közben egy ártatlan civil is életét vesztette, visszavonult a harctól – most azonban ő az utolsó esélye egy kétségbeesett édesapának. Az MMA harcos Andrew Fayden (Joe Flanigan) tudja, hogyan kell küzdeni, arra azonban nincs felkészülve, hogy egy idegen város romlott utcáin egyedül találja meg elrabolt lányát. A két harcost közösen azonban megállíthatatlan párost alkotnak…

14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nemhogy elmenne nyugdíjba inkább. Nemtudom ki kíváncsi ezekre a B kategóriás filmjeire. Az Assassination Games és a Tökéletes katona 3. volt az utolsó két film amit láttam tőle de azok rettenetesek voltak, újat már úgysem tud mutatni.

  2. Hali!
    Én örülök,hogy csinál új akció filmet,igaz jobb lenne ha moziba készülne a filmet,de ennek is kell örülnünk!!!:)
    Hiába mondják sokan,hogy csak B kategóriás filmeket tud csinál,de azt hozzá teszem érdekes módon mai napig az emberek megszokták nézni a filmjeit és megunhatatlanok.A mai napig az egyik legjobb akció sztár Van Damme!!!!

  3. Akkor csak az én szememet bökte a film közepén lévő robbanás, ami úgy nézett ki, mintha a kislányom mázolta volna vízfestékkel celluloidra?! Pfff, sajnálom Van Damme-t, messze került már a Dupla dinamit, Tökéletes katona, Tökéletes célpont akcióklasszikusaitól…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..