Sgt. Rock képregényadaptáció

0
37

SgtRockHollywood már jó ideje próbálja a mozikba hozni a Sgt. Rock’ képregény adaptációját: már az 1980-as években volt egy kész forgatókönyv hozzá, sőt megegyeztek Arnold Schwarzenegger-rel a főszerepet illetően, mégis összedőlt a project. Két éve Guy Ritchie is belefogott a film fejlesztésébe, Bruce Willis főszereplésével – ám ez is hasonló sorsra jutott.
Joel Silver producer viszont azt állítja, tudja mi az oka, hogy soha nem készült el a film, és úgy gondolja, hogy a hiba a 1940-es években, a történet idejében keresendő – így hát lépett egy merészet, és áthelyezte Sgt. Rock-ot a jövőbe. “A közeli jövőben fog játszódni” – magyarázza “Háborús moziként nem az “ahogy volt”, hanem az “Így fog történni” vonalat fogja képviselni. Nem akarunk sem Iraki sem egyéb korabeli háborús filmet. Jövőben zajló háborút akarunk. Igen erős film lesz. Chad St. John már kész van a forgatókönyvvel, Francis Lawrence pedig a fejlesztésben segít nekünk.”
Sgt. Rock karaktere már 1959-ben felbukkant a D.C Comics G.I. Combat képregényfüzetben, majd több “vendégszereplés” után 1977-ben önálló képregényt kapott. Rock őrmester egy II. világháborús gyalogos hadosztály katonája, aki egységével, a Easy Company-val szinte az összes Európában zajló háborúban részt vett. Szinte emberfeletti erővel és kitartással bír, mind közelharcban, mind lövészet és gránáthajítás terén utolérhetetlen.


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..