Sean Bean halhatatlan szupergonosz lehet. Eva Green is.

0
102

Sean_Bean_AresRengetegen élcelődtek már azon, hogy Sean Bean gyakorlatilag karrierje összes fontosabb filmjében meghal, a legújabb hírek szerint azonban a Csodanő szuperhős filmben egy halhatatlan görög isten szerepébe bújhat.
A Gal Gadot által alakított Csodanővel jövő tavasszal érkező Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában találkozhatunk először, majd rögtön ezt követően készül a saját filmje is, ami a tervek szerint 2017. június 23-án kerülhet a nézők elé.
A szereposztásból eddig csupán a főszereplő, illetve Chris Pine neve volt ismert – Steve Trevort, Csodanő szerelmét alakítja -, a Heroic Hollywood információ szerint azonban a Warner Bros. Eva Green-t és Sean Bean-t is szeretné leszerződtetni a filmhez, mindkettőt gonosz szerepekre. Bean Árész-t, a háború nem túl jófej istenét, Green pedig egy Circé nevű varázslónőt alakíthat.
A lap arról nem rendelkezik információval, hogy a WB. hivatalosan is tett-e már ajánlatot a sztároknak, de köztudott dolog, hogy a stúdió szeret már többször kipróbált színészekkel dolgozni, és mind Sean Bean, mind Eva Green dolgozott már nekik korábban.
Várunk a hivatalos megerősítésre.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ