Schwarzi szerint remek lett a Terminator: Genesis forgatókönyve

16
259

Terminator_genesisA napokban Arnold Schwarzenegger a TheArnoldFans.com rajongói oldal képviselőivel ült le egy beszélgetésre, ahol elárult pár dolgot a hamarosan készülő Terminator: Genesis-ről.
“A Terminator. Igen. Április közepe-végén állunk neki a forgatásnak, ami 4-4,5 hónapig fog tartani. Nagyobb részt New Orleans-ban forgatunk, de lesznek San Fransisco-ban és LA-ben is jelenetek. Nagyon várom már, mivel, ahogy ti is tudjátok, a legutóbbi Terminator film készítésekor kormányzó voltam, így nem tudtam szerepelni benne, Most azonban újra visszatérek, és ennek mindenki nagyon örül. Mellesleg David Ellison, aki szinte minden nagy filmet készített mostanában, rengeteg pénzt szán rá, hogy jó legyen. A Paramount Pictures-szel van partneri kapcsolatban, aki a film forgalmazását is végezni fogják. A bemutató 2015. július 4-ei hosszú hétvégén lesz. A film előkészületei rendben zajlanak, a film forgatókönyve pedig egyenesen fantasztikus. “16 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Jai Courtney-nek olyan hangyász feje van, hogy nem szívesen látom egy filmben sem. Miért nem lehetne a korosodó Robert Patrick-ot is visszahívni (pl. visszaküldené ő is a T1000-resét a múltba)

 2. Remélem, hogy az előkészületek alatt történik valami váratlan, pl. erős vírus támadja meg a számítógépeket, felgyullad véletlenül a díszlet, Courtney eltöri a lábát, ilyesmi. Rohadtul nem várom ezt a filmet, mert totál tönkre fogja vágni az előzőeket. Ne legyen rá szó, ott is csak az első kettőt lehet dicsérni.

 3. Igazad van Black. Itt csak is az első két rész, de főleg a második, ami tényleg jó, illetve alapmű. A további részek egyszerűen erőltetettek. Most akkor ez miért lenne majd annyira más?

 4. Black, BBQ: Ne legyetek ennyire negativak. Másnak attól még tetszhet a film.Ebből meg bármi lehet. Várjuk meg a filmet mielőtt itélkezünk. Ha szeretitek a Terminator sorozatot, akkor örüljetek hogy újra felélesztik. És ráadásul Arnold is szerepel benne.

 5. Black,BBQ: látom ti is régi motorosok vagytok.Ti is pont mint én a régi ALAP műhöz viszonyítjátok a NEW mozit!!Nekem kifejezett kedvencem a 2, az első rész is kötelező, a 3. az pörgős lett viszont nem ütött úgy mint a 2.
  A 4. rész az inkább a látványra dolgozott és a jövőben zajló háborúra mint a történet további kibontására.Nekem személy szerint “kiváltásgom” volt premier előtt megnézni a 4-et és Kib@szottul bejött (méghozzá annyira hogy szinkronnal is megnéztem pár nappal később).

  Mostanában szinte minden 20-30 év közötti “Film rajongo) Arnit egybe olvasztja a TERMINATORRAL!!
  Ezzel nem tudok vitatkozni.Viszont azzal tudok hogy még AKÁR jól is elsülhet a dolog.Mivel ha jól tudom akkor valami előzmény filmet szeretnének készíteni: TERMINATOR 0 (a Terminátor 1 előzményét)
  És ha jól csinálják a dolgokat és jól játszák ki a lapjaikat akkor ezzel a filmel MÉLTÓN búcsúzhat el ARNI a T-800 (101-es modell) -től, ás így prezentáljanak egy NEW főhőst ( mint pl Sam Worthington, akit a folytatásokban is személy szerint el tudnék képzelni)

  Ez egy nagyszerű lehetőség a studiónak,rendezőnek és a vissza vonuló színészeknek is.

  Reméjük (összetett kezekkel) hogy tudnak is élni a lehetőséggel!!

  Én NAGYON várom a filmet , függetlenül más embek véleményétől, mivel ezen film akár melyik része kötelező darab MINIMUM 1szer!!

 6. Arnie a harmadik részre is azt mondta, hogy ütős lett. Ehhez képest kaptunk egy kliséktők hemzsegő fércművet, B kategóriás szereplőkkel. Kövezzetek meg, de azt mondom, hogy James Cameron nélkül nincs igazi T feeling, még akkor sem ha Arnold kinlódik mint nagypapa.

 7. Sam Wornington is egy erőltetett B színész 0 db jó filmmel. Küldjék el inkább vízvezetékszerelőnek… Nem hiányozna senkinek. A T2 árnyékából egy színész se tudná kiemelni. Az akkor túl jóra sikerült amit a mai napig nehéz űberelni. A 4. rész volt a leggyengébb eresztés tele üres unalmas jelenetekkel.

 8. jancsi666 : Ez a mostani Terminator: Genesis nem előzmény lesz, hanem egy pontig az eredeti történet másolata, azaz egy pontig ugyan az lesz a történet mint az eredetinek és utána lesz egy alternatív vonal a történetben.

 9. Arnold-ot egy filmben akarom még látni. Az pedig a Conan. Ígértek valami olyasmit, hogy eljátszhatja az öreg barbár utolsó harcba menetelét. Arra vevő lennék. Az új terminátorban is csak úgy tudom elképzelni, mint valami veterán katonát, akiről a gépek koppintják a terminátorokat, hogy könnyebben be tudjanak szivárogni.

 10. A 4. rész végre továbbvitte a sok “időben visszaküldős dolgot” a végkifejlet felé. Ezzel a 0. résszel vagy minek nevezzem megint nem jutunk előre…én olyasvalami extra durvaságra vágyom(bár ez csak jó rendezővel megy), hogy vigyék tovább a 4. rész story-ját és pl onnan ugorjanak vissza a múltba, megváltotzatva azt, mondjuk a 2. filmnek az eseményeibe időutazással a film közben, majd ismét a jövőben és haladjunk a végkifejlet felé amikor is a Skynet-ből kihúzzák a dugót. Lehet, hogy leírva nehéz elképzelni, de ez a 0. rész nem visz sehova, kapunk egy talán jól összerakott akció mozit oszt csoki.

 11. Durden: Állitólag trilógia lesz az új is. Szóval meg akár oda is eljuthatnak, amit te irsz. Időutazós filmbe sok minden beleférhet. Elvileg most létrehoznak egy alternativ idővonalat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..