Tavaly októberben még úgy tudtuk, hogy tavasszal fog kezdődni a Terminator 6. forgatása, úgy néz ki azonban, hogy csak egy kis csúszással, nyáron indul a gyártás.
Arnold Schwarzenegger nemrég a 30. évfordulóját ünneplő The Arnold Classic testépítő rendezvény vendége volt, ott beszélt egy kicsit a filmről.

“Júniustól október közepéig forgatjuk a Terminator 6-ot, szóval benne leszek. A T-800-as modell szerepében fogok visszatérni. Remekül fogom érezni magam Tim Miller rendezővel és Jim Cameron-nal, aki az egész film supervisora lesz.”

A film eredeti premierje július 26-ra volt kitűzve, azonban nagyon úgy néz ki, hogy az Universal Pictures is pont ezen a hétvégén szeretné bemutatni a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Hobbs és Shaw-t – a spekulációk szerint a csúsztatott kezdés azzal magarázható, hogy nem igazán szeretnének megmérkőzni a Halálos iramban franchise-zal, és a premiert is szeretnék egy későbbi időpontra tenni.

A film forgatása Mexikó, Spanyolország és Anglia mellett Budapesten is zajlik majd, úgyhogy lehet készülni!NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..