Öreg szövet a fém vázon – Schwarzenegger a jó öreg T-800-as lesz az új Terminatorban is.

6
245

t-800Bár nagyjából sejthető volt, de Arnold Schwarzenegger a Szabotázs sajtköreit róva az MTV riporterének elárulta, hogy a hamarosan készülő Terminator: Genesis-ben is a jó öreg T-800 bőrébe bújik.
De hogyan magyarázzák meg, hogy egy robot megöregszik? Nos, úgy, hogy a fém vázra épített élő szövet annyira “emberire” sikerült, hogy képes megráncosodni.
“(A Terminator Genesisben) Rengeteg időutazás van, tehát lesz egy fiatalabb kiadású T-800-as, majd az idősebb átprogramozott modell is. Több csavar is lesz a sztoriban, de nagyon tetszik. A karaktert úgy írták meg, hogy egy gép az alapja, egy fém váz. Az felett azonban emberi hús található. És a Terminator húsa is öregszik, akárcsak az emberé. Maximum nem olyan gyorsan, de határozottan öregszik” – nyilatkozta a 66 éves akciósztár.
“Április végén kezdünk” – folytatta. “Nagy kihívás lesz, hiszen új a rendező, és egy igen akciódús film lesz. És valljuk be, azért nehéz tud lenni 66 évesen ugyanolyan akciójeleneteket leforgatni, mint a 30-as, 40-es éveidben.”6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A megváltást kéne folytatni!!!!! Meglessük persze ezt is de szerintem elég silány lesz! Én sok mindenre kiváncsi lettem volna pl: A T-100.as átprogramozása vagy Kyle vissza küldése a múltba és sok minden még! De úgy fest ezt nem fogjuk megélni sajnos!!!! :-/

  2. Egyetértek, a Megváltás folytatása jobb lett volna. Amúgy Clarke kisasszonyt szigorú edzésre és étrendre fogták, de kár a gőzért, részemről Hamilton volt az egyetlen Sarah Connor, és pont.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..