Ladies Night – Charlize Theron új vígjátéka

3
403

Charlize TheronCharlize Theron az egyik legfoglalkoztatottabb színésznők egyike, a Mad Max 4 forgatása nemrég fejeződött be és néhány filmterv sorakozik még előtte, amelyek közül valószínűleg a Seth MacFarlane rendezésében készülő A Million Ways to Die in the West-be vágnak bele hamarosan. Theron jó ideje szeretné megvalósítani a Ladies Night vígjátékát, amelyre végre megtalálta a rendezőt. Fred Savage szerződtette le a filmre, ő tengernyi sorozatot dirigált már le eddig, 2007-ben a katasztrofális Oviapu 2-t tett le az asztalra. A filmben Theron karaktere úgy dönt, hogy szakít barátjával és New Yorkba költözik, de az utazás előtti este még csap egy görbe estét barátnőivel, alaposan kirúgnak a hámból.
A csajos filmek nagyon mennek manapság, a Koszorúslányok és a Tökéletes hang is szép sikert aratott. A forgatás 2014 elején indulna és a végeredménytől függ, hogy mikor láthatjuk. Ha a stúdió és a producerek esetleg díjesélyes filmet látnak benne, akkor esetleg jövő év vége felé érkezhet a mozikba, ha nem, akkor esetleg úgy 2015 elején.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azért remélem beiktat valami komoly kihívást jelentő filmet is a tervei közé, merthogy ő nem csupán csodaszép, de még roppant tehetséges is. A kép meg remek.)))

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..