Sarah Connor visszatér a Terminator 5-ben

10
130

Sarah Connor - terminatorÁprilisban már olvashattuk, hogy jó esély van rá, hogy a Terminator sorozat régi karakterei közül többen is fel fognak bukkanni a franchise ötödik részében, ami Justin Lin (Halálos iramban: Ötödik sebesség, Lopott idő) rendezésében, Arnold Schwarzenegger visszatérésével fog készülni.
A Moviehole riporterének adott interjúban a rendező elárulta, hogy Sarah Connor valóban vissza fog térni a Terminator 5-ben: “Sarah Connor hatalmas részét alkotja a franchise-nak” – mondta. “mindig is csodálkoztam, hogy a harmadik részben egyszerűen csak egy szimpla szál volt, majd eltűnt.”
Majd folytatta: “Úgy hiszem, az egyik legnagyszerűbb dolog a franchise-ban, hogy az időutazás révén szinte bármit elsüthetsz. Így esély nyílik arra, hogy minden előzmény tiszteletben tartása mellett egy teljesen új idővonalat hozzál létre.”
Amikor rákérdeztek tőle, hogy tervezi-e kijavítani az említett (Sarah Connor-os) hibát, Lin igennel válaszolt.
Arnold Schwarzenegger után egy újabb örömhír a Terminator rajongóknak…


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A terminátor 4 nagyon tetszett talán az volt a legjobb Terminátor rész. Az 5. rész is remélem lesz olyan jó mint 4. rész. De úgy hiszem Sarah Connor-ral az 5. rész is okés lesz 🙂

  2. szerintem az 1 volt a legjobb utána meg a 4 nekem a 2 tetszett legkevésbbé linda hamilton miatt nekem nagyon ellenszenves az hogy alakitja sarah connort.sokkat ront a filmen de lehet csak én látom igy.ezért jo hogy mindenkinnek más tetszik.

  3. Kétséget nem tűrően a T2: Judgment Day a széria legkiemelkedőbb darabja; ez nem is kérdés. Aki ezt vitatja, az nem is igen konyít az egészhez (avagy az egészből) semmit! 😛

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..