Samuel L. Jackson is szimpatizál az ördöggel

0
54

Samuel_L_JacksonNem kell megijedni, nem bulvárosodik az oldal és Jackson sem keveredett – tudomásunk szerint – semmilyen szektás ügybe: csapán új filmjéről, a Sympathy for the Devil-ről van szó. A LatinoReview tudósítsa szerint ugyanis Josh Duhamel-el (Transformers) ők ketten lesznek a Boaz Yakin (Emlékezz a titánokra) rendezésében készülő misztikus thriller főszereplői – a forgatókönyve már kész van, és jelenleg a gyártás korai szakaszában tartanak.
Tartalom: Harlan Stark (Duhamel) Louisiana-i nyomozó egy karizmatikus prédikátor meggyilkolási kísérletének szövevényes ügyében nyomoz, amikor ráébred, hogy valójában egy kozmikus nagyságrendű, Jó és Gonosz közötti harcba avatkozott bele, egy ősidők óta folyó küzdelembe, ahol az angyalok éppen ugyanolyan veszedelmes harcosok, mint a démonok – és egy fél sem ismeri a könyörületet. Harlannak és parterének Samuel L. Jackson) kell megtörnie a kört, és véget vetni a fanatikus bosszúhadjáratnak – bármi áron.
A gyártó stúdió – IM Global – éppen most keresi a potenciális mozis és DVD forgalmazó partnereket.


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..