Saját filmet kap Űrdongó

0
1030

urdongoA Paramount Pictures korábbban már közzétette, hogy egy teljes író csapatot fogadott fel a Transformers univerzumhoz, a terveik között a folytatások mellett több spin-off és animációs projekt is szerepel. A legújabb hírek szerint a spin-off egyike – nem túl meglepő módon – a fiatalabb korosztály egyik kedvenc Autobotja, Űrdongó körül fog forogni.
“Ahogy haladunk előre, egyre több Transformers film bukkan fel a képzeletünkben” – nyilatkozta Brian Goldner, a Hasbro CEO-ja. “Nem csupán a jelenlegi vonalon haladva, de spin-off-ok is, melyek a világszerte közkedvelt karakterekre fókuszálnának. Sokan ismerik közületek Űrdongót, a sárga Camaró… régebben sárga bogárhátú VW-t. A gyerekek imádják, az egész világon mindenhol. Szeretnénk történeteket Űrdongóról, és már karakterekről is. Egy olyan brand építésében vagyunk éppen, ami a képregény-bizniszhez hasonló – játékok, TV-s brandek és mozifilmek.”
A napokban érkezett hírek szerint egy előzményfilm is készülhet a sorozathoz, ami a Cybertron bolygón, a Transformerek őshazájában játszódna.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ