S.O.S. Love! – Sas Tamás filmje 3D-ben

9
133

S.O.S. Love!Magyar-amerikai-orosz közös produkcióban, 3D-ben fog forogni Sas Tamás Magyarországon blockbusterként elhíresült „S.O.S szerelem” című film (több, mint 300 ezer néző a mozikban, 100 ezer eladott DVD, 3 és fél millió televízió néző, 5 millió You Toube letöltés) alapjából írt új romantikus vígjátékát.
A direktor – aki egyben a film producere is lesz – új filmének fú szerepeiben Daryl Hannah, Billy Zane, Hujber Ferenc, Árpa Attila, Kovács Patrícia, Hevér Gábor, Szinetár Dóra, C.J Thomason és Christine Kelly lesznek láthatók, de úgy néz ki, Tom Cruise is feltűnik majd benne pár képkocka erejéig.
Az S.O.S. Love! július közepétől forog Los Angeles-i, majd ezt követően augusztus végéig magyarországi helyszíneken. A hazai bemutatót december közepére tervezik. Forgalmazó a Fórum Hungary.
A történet: 2011 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az S.O.S. LOVE! eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Betti (Kovács Patrícia), szerelme, Marci (Hujber Ferenc) valamint Marci régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében. Ezalatt Öcsi (Hevér Gábor) a rá jellemző hebrencs lelkesedéssel külföldi kuncsaftokra vadászik. Az SOS iroda reklámszövegét több nyelvre lefordítva szétküldi a neten, anélkül, hogy Marciéknak szólna.
Hamarosan meg is lesz az eredménye, bár nem egészen úgy, ahogy Öcsi elképzelte. Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz “maffiózó”fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának, Zoyának (Christine Kelly) szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal. Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, Jake Griffint (CJ Thomason) a fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki. Griffin éppen Fóton forgatja első rendezését, tehát a magyar cég neten érkezett ajánlata kapóra jön az orosznak.
Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazott az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez egy “életveszélyes fenyegetést” is, ha mégsem sikerülne a dolog
Az S.O.S. LOVE! csapata elindul tehát Los Angelesbe, hogy kinyomozzák Jake lakhelyét, megismerjék szokásait, és ennek alapján kidolgozzák a tervet, mi módon ismertessék össze a nemsokára megérkező Zoyával. És ami még nehezebb feladat, hogyan érjék el, hogy Jake meglássa a szépséget a lányban, és persze ellenállhatalanul vonzódni kezdjen hozzá. Mivel a hisztis lányban egyelőre ők maguk sem találnak semmi vonzót, tisztában vannak vele, hogy emberpróbáló feladat előtt állnak. A kelekótya Öcsi természetesen úgy gondolja, hogy mivel ezt a megbízást ő szerezte, ő is fogja levezényelni. Ennek egyenes következménye, hogy aztán semmi sem úgy alakul, ahogy hőseink eltervezik…
(Forrás: Fórum Hungary)


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Biztos sikeres film lesz és nagyon jó vígjáték. Csak az a kár hogy DVD-n tudom csak megnézni mert nem hiszem hogy Szlovákiában is fogják vetíteni. Bár ha 3D-s lesz… ki tudja. Ha vetítenék is akkor se mennék moziba erre a filmre, kizárólag magyarul akarom megnézni.

  2. Ezt is megéltük, egy filmben láthatjuk Daryl Hannah-t, Billy Zane-t Árpa Attilával és Hujber Ferivel, Sas Tamás filmjében. Hát igen, sajna messze már a Szárnyas fejvadász illetve a Titanic ideje…viszont arra kíváncsi lennék, miért kell egy romkomot 3D-ben készíteni? Nem hinném hogy annyi látványos filmtrükköt igényelne.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..