Ryan Reynolds-t nem érdekli az Igazság Ligája. Hacsak…

9
458

Zold_lampas_poszterAz Acélemberben Superman-t alakító Henry Cavill mellett a Zöld Lámpás, illetve Ryan Reynolds volt eddig a két biztosnak tűnő pont az Igazság Ligája filmben, ám a színész most elárulta, hogy egyrészt még fel sem kérték a szerepre, másrészt amúgy se nagyon szeretné újra magára ölteni a CGI-vel legenerált zöld egyenruhát. Esetleg akkor, ha Christopher Nolan vagy Joss Whedon ülne a rendezői székben…
“Még nem kerestek meg. Nem is tudom. Ha képregényfilmet készítesz, nagyon jól kell tenned. Azt hiszem Joss Whedon nagyjából tudja, hogy kell és nyilvánvalóan Christopher Nolan is. Szóval ha ők készítenék, érdemes lenne megpróbálni. Csak hát… Én láttam, milyen nehéz az egész tervet élvezhetővé tenni, és milyen zavaró az, hogyha nem tudod pontosan, hova tart egész pontosan az egész vagy nem tudod, mit kezdjél ezzel a világgal, amit a képregényrajongól évtizedek óta imádnak. Szóval, jelen pillanatban igen kicsi az érdeklődésem, hogy újra belépjek ebbe a világba. Egy jó forgatókönyv és egy jó rendező viszont könnyen változtathat ezen”
Bár kétlem, hogy Reynolds véleménye komoly súllyal nyomna a latban a rendező kiválasztásakor, a hónap elején napvilágot látott – és sajnos a mai napig megerősítetlen – hírek alapján könnyen elképzelhető hogy Christopher Nolan is részt vesz az Igazság Ligája elkészítésében, az azonban kizárt, hogy a nagy vetélytárs, a Bosszúállók rendezőjét akár a közelébe engednék a projektnek. Reynolds véleménye pedig minden bizonnyal megváltozik, ha hivatalosan is megtörténik a felkérés egy szép összeggel kísérve…


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem kell Reynolds, nekem az első Zöld Lámpás sem tetszett, aki szereti és látta JL sorozatot az tudja, hogy a Zöld Lámpás fekete és nem is ez a probláma, hanem, hogy teljes más (belső) tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Reynolds által megformált karakter, előbbi egy komoly és határozott karakter míg a mi Reynoldsunk egy bohóc.

  2. Na akkor kezdjük ott h több földi gl is van és nem nem john stewart volt az eredeti első gl és a ligába tudtommal előbb került be hal mint john szóval azt értem h láttad a jl sorozatot ahogy én is de a mérvadó mindig a képregény. Egyébként én is jobban kedvelem john stewart karakterét de ahhoz előtte mindenképp kellene még egy előzmény film h mindenki betudja fogadni h miért egy fekete van gl szerepében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..