Ryan Reynolds lesz a Hegylakó

9
383

ryan_reynoldsCa. egy hónapja számoltunk be róla, hogy Ryan Reynolds tárgyalásban van a Summit Entertainment berkeiben készülő Hegylakó remake főszerepére, tegnap a színész aláírta a szerződést, így immár hivatalosan is kijelentjük, hogy Reynolds fogja alakítani Connor McLeod-ot, a skót felvidék halhatatlan harcosát.
A rendező Carlos Fresnadillo, és úgy tűnik, ő fogja újraírni a forgatókönyvet is, amit a Vasember írói, Art Marcum és Matt Holloway korábban összeférceltek. A producerek Neal H. Moritz és Peter S. Davis lesznek.
A Hegylakó sorozat 1986-ban indult újának, és az elsöprő sikert aratott első rész után négy további – egyre gyengébb – folytatást is kapott, valamint két tévésorozat is készült belőle: az eredeti Adrian Paul főszereplésével hat évadot élt meg, majd az azt követő spin-off-nak tekinthető Hegylakó – A holló már csupán egyet.
Várjuk a további fejleményeket.


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Valami nagyon durvát kell alkotniuk, hogy megbocsájtsam nekik a főszereplő választást. Nincs gáz a sráccal, de ahogy az első felröppenő hír hallatán is írtam nem egy “hegylakó alkat”. Zöldlámpás szerepére is csak a kocka has miatt fért be. A buliszerviz! Na az neki való volt.

  2. ryanbébifészreynolds mint egy felföldi pikt harcos.naná.ha van film ami beleégett a retinámba meghatározta filmes fantáziám és kalandszeretetem akkor az a highlander volt.pöcs 6.os lehettem és néztük a zenebutik c. szocizeneműsort juhász előddel.akkor még 86ban semmi más nem volt.hirtelen elkezdődik egy queen klip a prince of universe és bevillanak képek vmi filmből,amitől faszábbat addig még nem láttunk.előszőr két filmnek gondoltuk nem tudtuk hogy több idősikon játszódik.szinte nem tudtam utánna lenyugodni de fasza filmek lehetnek gondoltam.megnéztük az ismétlést utánna szinte vadásztam erre a vmire dehát még csak a cimét sem tudtam és, csak kb.2év mulva láthattam meg véletlenül egy alámondásos videokazin.mit mondjak majdnem sirtam mikor leesett hogy ez az én filmem.szóval csak angolul felirattal ezerszer láttam, és mindig elfog az a izgalom amit kiskölyökként éreztem mikor még csak szerettem volna látni a highlandert,minden idők talán legnagyobb fantasykalandfilmjét.ugyhogy ryan baszki van mire kihuznod magad ez a legnagyobb filmed lehet.na jó ryan nemvótmás,de ki játszhatná el Kurgant akitől még ma is befosok és kivúlről fújjúk minden mondatát.a zenéről meg a fényképezésről,meg Conneryről ne is beszéljünk.ez tényleg kemény dió lesz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..