Jövő ősszel érkezik a mozikba minden idők egyik legjobb sci-fijének, a Szárnyas fejvadász folytatása, amelyben a Rick Deckard szerepébe visszatérő Harrison Ford mellett Ryan Gosling lesz a főszereplő. A GQ magazin még a budapesti forgatás alatt készített interjút a sztárral, amelyben elárult pár érdekességet a film készítéséről.

“Olyan, mintha három filmet készítenék egyszerre. A hossza, az óriási íve, és a tapasztalat tekintetében egyaránt. Még soha nem dolgoztam semmin, ami akkora titoktartás és ilyen nagy elvárások mellett készült.”

Amikor arra kérték, hogy mondjon valami részletet a film sztorijáról, Gosling egy mosollyal csak ennyit közölt: “A mesterlövészek a harangtoronyban vannak” – magyarán aligha fogunk bármit is megtudni a filmről, amíg a stúdió nem akarja úgy. Egy érdekes sztorit azonban megosztott a rajongókkal a sztár, nevezetesen azt, hogy hogy a forgatás alatt Harrison Ford bevert neki egy elég tisztességeset. És a lényeg csak ezután jött…

“Igen, megtette. Olyan volt, mint egyfajta beavatási szertartás. Egy sima bunyós jelenetet forgattunk, aztán egyszer csak megtörtént. De a legviccesebb az volt, amikor a jelenet után jeget hoztak az arcomra, Harrison egyszerűen félretolt, majd a saját öklére tette a jeget. Másnap megkérdeztem tőle, hogy kitől örökölte a humorérzékét, az apjától, vagy az anyjától? Erre csak ennyit felelt: kiégett. Tudjátok… ő nagyon kemény. Amikor az egész dolog megtörtént, a rendező is megkeresett, és azt mondta: fog fel úgy, hogy kaptál egyet Indiana Jones-tól. Később (Ford) odajött hozzám egy üveg scotch-csal, és azt gondoltam “na, tudtam, hogy ez lesz”. Erre elővett a zsebéből egy poharat, töltött bele egy kis piát, aztán szépen elsétált a maradék üveggel. Szokták mondani, hogy jobb, ha nem ismered meg a hősöd, én viszont azt mondom, hogy… kivéve, ha Harrison Ford az. Mert ő egy “cool motherf—er.”

Ryan Gosling elárulta azt is, hogy több hónapig forgatott Harrison Ford nélkül, ami valószínűleg azt jelenti, hogy Ford-ot jóval kevesebbet láthatjuk majd a vásznon, mint reméltük.
Várjuk a további híreket!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ