Rosie Huntington-Whiteley lett a Maxim legszebb nője

9
354

Rosie Huntington-WhiteleyA Maxim magazin nyilvánosságra hozta 2011-es Hot 100-as, azaz a világ 100 legszebb nőjét tartalmazó listáját – az első helyen Rosie Huntington-Whiteley végzett, akit hamarosan a Transformers 3-ban is megcsodálhatunk. Bár a hölgy az ismert modellek köréből került ki – a Pirelli naptárban is találkozhattunk vele – egyértelmű hogy az általa “hatalmas megtiszteltetésnek” nevezett helyezést Michael Bay-nek és legújabb filmszerepének köszönhet. A tavalyi ötödik helyezett Megan Fox a 17. helyen végzett.
“Rosie egy igazi átalakulóművész (transformer), egy bombázó, aki szupernovává alakult át, ahogy átvette Megan Fox szerepét a Transformers franchise-ban. A tehetsége és a szépsége letagadhatatlan” – írta róla a Maxim.


A Maxim 2011-es Hot 100 listájának első 20 helyezettje


1. Rosie Huntington-Whiteley
2. Olivia Munn
3. Katy Perry
4. Cameron Diaz
5. Mila Kunis
6. Bar Refaeli
7. Anne Hathaway
8. Natalie Portman
9. Cobie Smulders
10. Jennifer Lawerence
11. Jordana Brewster
12. January Jones
13. Kaley Cuoco
14. Scarlett Johansson
15. Olivia Wilde
16. Leighton Meester
17. Megan Fox
18. Eva Mendes
19. Anna Kournikova
20. Taylor Swift


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem csak a látványára készülj, nem hinném hogy alakításról kéne beszélnünk a T3-ban:P Najó szemét vagyok, lehet még Oscar-díjas lesz egyszer.:)

  2. A szépsége valóban letagadhatatlan, de a tehetsége? Majd elválik. A listán szerintem amúgy túlságosan is előkelő helyet foglal el Perry és Diaz asszinyság, és előrébb helyezném Portmant, Johanssont és Mendest.

  3. Hát nem is tudom hogy jó döntés- e az első hely Rosie Huntington-Whiteley- nek. Nagyon szép nő, de tőle vannak a listán sokkal szebbek is. Pl.: Kate Perry, Olivia Wilde, Scarlett Johannson, és így tovább.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..