Ron Perlman is szerepelni fog a Harry Potter spin-off-ban

0
107

ron_perlmanElég szépen alakul a Harry Potter spin-off, a Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantasztikus szörnyek és lelőhelyeik) szereplőgárdája, tegnap arról számoltak be, hogy Jon Voight, Carmen Ejogo és Gemma Chan csatalakozott a stábhoz, ma pedig kiderült, hogy Ron Perlman is leszerződött a stúdióval. Perlman egy goblint fog alakítani a filmben, arról azonban, hogy az általa megformált lényt milyen szerepet játszik a történetben, egyelőre nincs információnk.
A 70 évvel a Harry Potter előtt játszódó sztori középpontjában Newt Scamander (Az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakításában) aki utazásai során felkutatta és katalogizálta a varázslatos világban fellelhető összes lényt. A jegyzetei alapján készült könyv később a varázslóiskolák tananyagaként szolgáltak.
A film két női főszereplője Katherine Waterston és Alison Sudol lesz, akik egy testvérpárt alakítanak. A kisebb szerepekben Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton; Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove és Colin Farrell nevét olvashatjuk, utóbbi egy Graves nevű varázslót fog alakítani. A filmmel kapcsolatban nem kell izgulnunk, gyakorlatilag az eredeti sorozat teljes stábja visszatér David Yates rendezővel az élen, aki az utolsó négy Harry Potter filmet dirigálta.
A film 2016. november 18-án érkezik a mozikba.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ