Jiang Wen Baze Malbus karakterét alakítja a decemberben érkező Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-ben (a karakterről röviden itt olvashatsz), és a hétvégén egy nagy Zsivány egyes rendezvény résztvevője is volt… a stúdió és rajongók milliói pechjére.
A színész mentségére mondva, nem tartozik a rutinos nyilatkozók közé, ráadásul – amint beszéde elején ki is fejtette – nagyon meg van illetődve, hogy épp küzdősportos példaképe, Donnie Yen mellett szerepelt a filmben – mindez azonban aligha szolgál vigaszul a rengeteg rajongónak, akik az ezt követő elszólását végighallgatták:

“… és amikor a fickó meghal, én még jobb leszek”

Tehát Donnie Yen karaktere, a vak harcművész Chirrut Imwe meg fog halni a filmben. Köszönjük, Wen.
Hogy a Disney mit lép a szerencsétlen incidensre, még nem tudni, de kötve hisszük, hogy az ő kedvéért újraírják a forgatókönyvet, illetve felvesznek további jeleneteket. Az azonban elég valószínű, hogy Jiang Wen nevét többet nem fogjuk olvasni egy Star Wars film stáblistáján sem…

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..