Néhány dolog már kiderült az idén mozikba kerülő Rogue One: A Star Wars filmről: tudjuk hogy időben a Star Wars III és IV között játszódik, valamint azt is, hogy a középpontjában egy csapat lázadó fog állni, akik arra vállalkoznak, hogy ellopják a első Halálcsillag terveit. Érkezett azonban pár új infó is a filmhez, egyelőre hivatalosan nem megerősítve, lehetséges SPOILEREKKEL.
Tavaly szeptemberben a Rogue One egyik főszereplője, Mads Mikkelsen egy rajongónak adott autogramjában felfedte, hogy a karaktere neve Galen lesz, amiből rögtön megindultak a pletykák. A rajongók nagy része úgy gondolja, hogy a karakter nem más, mint a Star Wars: The Force Unleashed videójátékból ismert Galen Marek, Darth Vader titkos tanítványa, aki később megszökve a Lázadókhoz csatlakozott. A karakterről napvilágot látott legújabb információk pedig megerősíteni látszanak a teóriát: A leírás szerint egy tudósról beszélünk, aki a központi szerepet játszott a Halálcsillag építésében. A beszámoló szerint Galen Oppenheimer hasonlít, aki segített ugyan az atombomba elkészítésében, ám később, amikor meglátta a pusztítást, amit “gyeremeke” okozott, megbánta tettét.
Mads Mikkelsen karaktere a beszámoló szerint megszökik a Birodalomtól, és megpróbálja helyrehozni a tettét, amiben lánya – Felicity Jones karaktere – segítségét kéri.
Újabb szökött Birodalmi, újra Halálcsillag… Nem kezd egy kicsit unalmas lenni?

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ