Robert Pattinson lesz A szürke ötven árnyalata főszereplője?

7
309

robert_pattinson_glamourMost, hogy a rendező kilétére már fény derült, A szürke ötven árnyalata férfi illetve női főszereplőjének kiválasztása van soron – egyes források szerint az Alkonyat sorozattal befutott és többször is “az év legvonzóbb pasijának” megválasztott Robert Pattinson a legesélyesebb a szerepre.
A színész David Cronenberg Cosmopolis filmjében már bebizonyította, hogy remekül el tudja játszani a dekadens milliárdos szerepét, és ennek tetejében egy nemrégiben megrendezett partin Pattinson és EL James, a népszerű regény szerzőnője elég sok időt töltött egymással, szemlátomást baráti kapcsolatot ápolva, ami azonnal elindította a lavinát, miszerint a szerepre amúgy is esélyesnek titulált színész már készülhet Christian Grey karakterére. Meglátjuk.


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Pedig ha tudnátok, hogy ő az alapja a figurának 🙂 még a fanfiction.net-en, amikor a Master of The Universe címen futott a történek.
    De az életben nem vállalta volna el Robert Pattinson a szerepet, mint ahogy a szerző sem akarta sosem, hogy ő játssza el.
    Amúgy Inez, lehet neked a csillogó vámpír szerep ragadt rá, nekem sokkal jobban tetszett a How to Be-ben, a Little Ashes-ben, a vizet az Elefántnak-ban, a Remember Me-ben és a Cosmopolisban. Nem csak Edwardot játszotta, és abban sem örökké csillogott.
    amúgy meg egy olyan színész vállalta el a szerepet, akit meg én nem ismerek. És? Sosem készülne egy film sem el, ha a nézőket kérdeznék meg, hogy ki játsszon a filmben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..