Robert Pattinson a Cosmopolis-ban – képek

7
111

Érkezett néhány új kép David Cronenberg Cosmopolis című filmdrámájából, Robert Pattinson és Sarah Gadon, a film két főszereplője látható rajta. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem továbbra is az Alkonyat vámpírsráca jut eszembe, ha ránézek…
A Don DeLillo 2003-a megjelent regénye alapján készül film középpontjában egy huszonéves, milliárdos tőzsdeügynök 24 óráját meséli el, aki egy reggel úgy dönt, hogy a város másik végébe hajt hajat vágatni, a kényszerű pihenőkkel – az elnök manhattani látogatása, egy híres rapper temetési menete és egy tüntetés – tarkított út közben pedig szép lassan elveszíti összes vagyonát…


Cosmopolis film képek7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon kedvelem az oldalatokat, kivéve, amikor szubjektív vélemények keverednek egy -hír műfajcsaládba tartozó- hírhez, ami köztudott objektív leírást, leírások sorát tartalmazza( kellene,hogy tartalmazza).
  Azt gondolom, hogy előbb nézzük meg a filmet, aztán ki-ki döntse el, hogy kit-mit lát meg egy adott szerep mögött…
  Az oldalatok igényessége okán ,szerintem nem szabadna, hogy megengedjetek ilyen jellegű hibákat.Olvasóitok között is biztosan van, nem is kevés rajongó,akik sérelemként értelmezik ezeket a jelzőket, megjegyzéseket…Tartsuk tiszteletben egymást, és egymás ízlését.

 2. tunderkert: tény és való, hogy nem vagyunk teljesen objektívek, és nem is ígérem, hogy a jövőben törekszünk rá hogy azok legyünk – mondanivalódat azonban tiszteletben tartva kivettem az – szerintem – általad sérelmezett jelzőt.
  Azt viszont nem hiszem el, hogy a harmadik képet megnézve neked nem egyből ugyanaz ugrott be mint nekem:)

 3. És ne is legyetek, mert így jó. Mi volt az? Kíváncsi lettem! 😀 A harmadik képről nekem is egyből az ugrott be és még mielőtt elolvastam volna a cikket. Viszont a Vizet az elefántnak című filmben egy kicsit másik arcát mutatta, ami jobban is tetszett, de csak egy kicsit 🙂 Két Oscar díjas színész mellett.

 4. Nem is kell mindig objektívnek lenni…nagyon élvezem például a kritikákat, amiket közöltök!És nem utolsó sorban a hozzászólásokat, persze :).

  Köszönöm,hogy figyelembe vetted a véleményemet, ez jól esik( már csak annak okán is, hogy tényleg hűséges olvasótok vagyok:).
  Amúgy, én szerettem a Vizet az elefántnak-ban.Szerintem Reese-t simán lejátszotta…
  Nekem nem vámpíros, tényleg…inkább “kafkai”.
  Na, majd meglátjuk:)!

 5. Nemtudom ti hogy vagytok vele de én ezt a srácot nagyon bírom, a Vizet az elefántnak és a Emlékezz rám című filmekben szerintem nagyot alakított. Ami az Alkonyat-ot illeti: hát figyeljetek, nekem azzal a filmel sincs gondom, valahol el kell kezdeni pályafutását. Lásd Leonardo Dicaprio-t, egyik legnagyobb színész és milyen filmekkel kezdte…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..