Robert Downey Jr. még benne lesz a Bosszúállók 2. és 3. részében

15
793

Vasember_3_poszter1 Nemrég tették közzé a Marvel.com-on, hogy Robert Downey Jr. újra eljátszhatja a milliomos emberbarát Tony Starkot. A színész szerződése lejárt a Vasember 3-mal és nem volt teljesen biztos, hogy a felek meg tudnak-e egyezni. Ám a tájékoztatás szerint sikerült megállapodni még két film erejéig. Az egyezség értelmében Robert Downey Jr. a Bosszúállók 2-ben és a Bosszúállók 3-ban alakíthatja Starkot, a Vasember 4-ről nem esett szó.

Azt is bejelentették, hogy a Bosszúállók 2 forgatása 2014 márciusában indulhat el Joss Whedon vezényletével, a filmet 2015 május 1-jén mutatják be. A harmadik rész munkálatainak kezdete egyelőre nem ismert.


15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. stranger én is erre tippelek (és ennek nagy a valószínűsége is), de azt is meg kell fontolni, hogy lehet nem lesz csak az A2 és A3 után egy újabb rész (más színésszel). Bár a Marvel helyében nem vágnám le az aranytojás tojó tyúkot, hacsak be nem szereztek egy másikat… egy új karakter bevezetése…stb. Sőt még miközben ezeket a sorokat írom is rá kell jöjjek, hogy srtanger igazad van 😀

  2. Ez nagyon jó hír 🙂 Bár számomra ez megerősítő hír, hisz szinte biztos voltam benne, hogy a Bosszúállól 2. és 3. ban szerepelni fog.
    stranger : remélem igazad lesz a Vasember 4-el, az jó lenne. 🙂

  3. Ennek igazán nagyon örülök,bár ezt már sejthettük…A Vasember 4 azonban még mindíg kétséges,mármint RDJ-vel.Remélem ha lesz,Ővele lesz,mert Ő az igazi,az egy és egyetlen!Ha nem Ő lesz arra én már nem is leszek kíváncsi,és szerintem a rajongók nagyrésze sem.Bízom benne,hogy a Marvel nem mer ekkorát kockáztatni.LOVE FOREVER RDJ!

  4. Hát igen! 😀 Az A2-A3-ban legyen bent, nekem ez is elég. Ha nem lesz Vasember 4, akkor nem lesz. Ha mással lesz, az sem olyan eget rengetően rossz. Ugyanis a Vas. 3 úgy zárult le, mintha befejeződne… mármint persze a trió azon része. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy dönt RDJ 😀

  5. Én nagyoppn nem értem hogy hogy oldják meg azt hogy vasember visszatérjen hisz a Vasember 3-ban a végén minden páncélját felrobbantotta és a gépezetet mi életben tartotta és müködtette a páncélokat a vízbe hajította szóval nem értem hogy ez hogy lesz megoldva feltünés nélkül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..