Ridley Scott visszatérése az Alien franchise-hoz rajongók millióinak a szívét dobbantotta meg, ám sajnos sem a Prometheus, sem pedig az Alien: Covenant nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – sem a rajongók, sem pedig a stúdió szempontjából. Az eddig látottak alapján sokan gondolják úgy, hogy a harmadik filmet talán már meg sem kellene csinálni, Ridley Scott azonban nemrég kijelentette, hogy ha törik, ha szakad, ő akkor is elkészíti a folytatást.

“El fogjuk készíteni, igen, el fogjuk. Amit tennünk kell, szerintem az, hogy egy kicsit el kell szakadnunk ettől az Alien dologtól. Az emberek szerint “több alien kell, több arctámadás, több mellkasból kitörés”, nos, a Covenant-ba tettem egy csomót, remekül illett is bele. Úgy érzem azonban, hogy el kell kezdenünk valami új és érdekes megoldást keresni.”

Scott pár hónapja elárulta, hogy elképzelése szerint az Alien: Covenant folytatása sokkal inkább az androidokról fog szólni, mint az Alienekről, és úgy tűnik, ez az elgondolás azóta sem változott, ugyanis most újra előhozakodott vele:

“Szerintem a mesterséges intelligencia sokkal veszélyesebb, és ezáltal sokkal érdekesebb is lett.”

A projekt jelen pillanatban Alien: Awakening cím alatt fut, ám arról semmi infó nincs, vajon mikor tervezik a mozikba küldeni…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..