Ridley Scott az Alien-ek eredetét készül felfedni

11
459

alienA The Independent weboldal riporterének Ridley Scott rendezővel készített interjújában megtudhattunk néhány új dolgot a készülő Alien előzményfilmről, mint például azt, hogy két részes lesz, 3D-ben lesz forgatva, valamint hogy teljesen új irányt vesz a projekt az áprilisban elénk tárt elképzelésekhez képest.
A kétrészes előzmény első filmjének forgatókönyvét Damon Lindoff, a Lost írója fogja újradolgozni, és 30 évvel az eredeti 1979-es Alien előtt játszódni. A film a félelmetes idegenek eredetét fogja felfedni…
“Igazán kemény és mocskos film lesz” – mondta Scott. “A hold sötét oldala (képletesen, azaz a dolgok sosem látott oldalát mutatja be). Istenekről és mérnökökről beszélünk. A világegyetem mérnökeiről. Az Alien-ek vajon mesterségesen létrehozott biológiai fegyverek, vagy maga természet alkotta őket, hogy megtisztítsa egy bolygó felszínét?”


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. borosta: 2 év alatt megnéztem mindegyik részt,persze azért mert nehezen szereztem be a a régieket,újak meg csak fokozatosan kerültek a kezem közé.
    Nem bántam meg mindegyik része jó,most majd az új Ragadozókat nézem meg december táján,remélem akkora kidobják 🙂

  2. Isu, Kompi: a versus ragadozók nem annyira, de az alien filmek azért, mert eddig mindet más rendezte érdekesek lehetnek. őszintén nem vagyok egy nagy horroros, szóval kicsit parázós, de eddig a Ridley Scott sorozatom miatt néztem meg az első részét. de érdekelne most már úgy érzem a többi is, mert azért csak klasszikus.

  3. Ohó , hát ez nagyon jól hangzik. Én eddig minden filmet megnéztem és egy pár könyvet is olvastam,és nagyon kíváncsi leszek hogy hogyan lesz újra gondolva az egész. Már csak az a kérdés mikor lesz(nek) bemutatva a film(ek).

  4. Szerintem az Alien sorozatból kimagaslik a második rész, a Bolygó neve halál! Azt James Cameron rendezte és fényévekkel túlszárnyalja a 8. utast. 🙂 Igaz hozott anyagból dolgozott, ha Scott nem találja ki az alient, nem lett volna ekkora sikere. Érdekes lesz ez az előzmény film!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..