Riddick hírek Vin Diesel-től

4
50

riddickVin Diesel újra ezúttal a Facebook oldalán tette közre a harmadik Riddick filmmel kapcsolatos újdonságokat, amiben jó is, rossz is akad:
“Grrrrr… [David Twohy] író/rendező épp most érkezett New York-ba és jó híreket hozott. Nyáron elkezdhetjük a forgatást. Van azonban egy bökkenő: Amennyiben komolyan korhatáros filmet akarunk csinálni, bagóért kellene dolgoznom. Nem akarok a Védd magad!-ban szerzett tapasztalataimra hivatkozni – amit egyébként nem bántam meg -, a pénz nekem mindig is másodlagos volt a szellemmel, a művészettel szemben, sokkal mélyebb dolgok foglalkoztatnak. Az, hogy vajon megéri-e áldozni az időmből arra a kockázatos sötét helyre, éamit úgy hívnak… Riddick. Tőletek akarom hallani a választ.
Diesel bejegyzésére több mint 8000 komment érkezett, és közel 27.000-en like-olták. Azóta újabb bejegyzés is született, amiben megköszönte a hozzászólásokat, és közzé tett még valamit:
“P.s. Épp most estem túl egy újabb találkozón David-del, a Riddick rendezőjével… megbeszéltük az ütemtervet, és megnéztem a vázlatokat.”


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Riddick az egyik kedvenc karakterem. Nekem mindegyik film tetszett ( 22 évente sötétség, Riddick krónikája), de az előbbi film hangulata jobban magával ragadott. Korhatárosra szavazok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ