“Addig üsd a vasat, amíg meleg” – nyugodtan belevehetné pár filmstúdió hivatalos szlogenjei közé a jól ismert közmondást, hiszen alig egy hete, hogy elsöprő sikert aratva bemutatták Stephen King “Az” remake-jét, sorra érkeznek a hírek a folytatásról, újabb Stephen King adaptációkról, ma pedig az hír jelent meg, hogy

készülni fog egy 15 perccel hosszabb rendezői változat is a filmhez.

A hírt Andy Muschietti és Barbara Muschietti testvér és rendező/producer páros jelentette be a Yahoo Movies-on keresztül.
Nézzük, mit várhatunk a rendezői változattól:

“Van egy nagyszerű jelenet, amelyben Stanley Uris egy beszédet tart, amelyben gyakorlatilag a felnőtteket hibáztatja a Derry-ben történt halálos balesetekért és a gyerekek sorozatos eltűnésért, és remek megoldása van a dologra… talán ez is benne lesz a rendezői változatban” – nyilatkozta a rendező, majd egy másik jelenetet is leírt, amely nem került bele a végső vágásba:

“A köpőverseny egy olyan dologgá fajul, ami nagyon fura és igazából semmi jelentősége, de nagyon vicces. Jack Grazer, aki Eddie-t játssza, egy olyan dolgot tesz, ami teljes őrültség.”

Arról egyelőre nincs hírünk, hogy a rendező változat mikorra készül el, illetve kap(-e) mozibemutatót.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..