Rendező változat is készülhet a Batman Superman ellen-ből

0
222
batman-superman-ellen

Zack Snyder rendező már több hónapja a vágószobában dolgozik a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalán. Charles Roven producer a Collinder filmes oldalnak elárulta, hogy több, mint 4 órányi használható anyagot forgattak le a filmhez, és tett egy utalást arra is, hogy valószínűleg készül egy rendező változat is a filmhez.

“Nem tudom, el fog-e jutni valamikor a közönséghez a 4 órás változat, de lehet, hogy érkezik majd valami, ami ennél csak egy kicsivel rövidebb”

Snyder 2013-as Az acélember-je 2 óra 38 perces lett, a Batman Superman ellen ennél valószínűleg hosszabb lesz – elég csak a rengeteg karakterre (főhőseinken kívül Csodanő, Flash, Aquaman és Cyborg is felbukkan a filmben) gondolnunk, amelyek szerepelni fognak a filmben. Ha tippelnünk kellene, egy ca. 3 óra körüli filmre tennénk le a voksunkat, azonban ez még mindig messze a Roven által említett közel 4 órához, így elég nagy a valószínűsége, hogy Snyder készít belőle egy hosszabb, vágatlan/rendezői változatot, ami, ha jól sejtjük, a Blu-ray megjelenés környékére lesz időzítve.
A legújabb hírek szerint valószínűleg hamarosan kapunk egy új trailert is, vagy még novemberben, Az Éhezők Viadala: A kiválasztott II. rész vagy decemberben a Star Wars: Az ébredő Erő premierjével egyidőben.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ