A Szellemirtók női változatának már a kezdetektől fogva óriási ellenkezést váltott ki a klasszikus sorozat rajongóinak körében, majd erre sikerült még egy lapáttal rátennie a Sony főnökének is, aki forradalmi kommunikációs technikával nemes egyszerűséggel azt üzente a film ellenzőinek, hogy “ba*ódjatok meg!” (cikk róla ITT).
A dolog addig fajult, hogy a film időközben megérkezett előzetese jelen pillanatban 610.000 dislike-kal a 18. helyen van a Youtube 100 legtöbb nemtetszést összegyűjtött videói listán, megelőzve ezzel még Justin Bieber – a csúcstartó – és Taylor Swift legtöbb videoklipjét is. A 100-es listán amúgy a Szellemirtók-on kívül egyetlen filmes vonatkozású videó van, a Jégvarázs Let It Go című számának videója, ez az 53. helyen van.
Nem nehéz megjósolni, hogy a film júniusi bemutatója nem lesz valami kirobbanó siker, de kíváncsian várjuk a végeredményt.
Forrás: Movieweb.com

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..