Rekordokat döntött a Vasember 3 nemzetközi vetítéseken

9
69

Vasember_3_vegleges_moziplakatAz USA-ban ugyan még csak a héten kerül a mozikba a Vasember 3., a teljes nemzetközi piac 79%-ban, 42 országban már bemutatták a filmet és a hétvége lezárásáig összesítésen 195 millió dolláros bevételre tett szert, amivel sikerült túlszárnyalnia a Bosszúállók 185.1 millióját. Az USA-n kívül szignifikáns bevétel várható még Oroszországból, Kínából és Németországból is, ahol szintén a héten lesz a premier. Néhány adat a nemzetközi bemutatók sikereiről.
Minden idők legjobb nyitóhétvégéje: Argentina, Hong Kong, Indonézia, Vietnám, Taiwan, Fülöp-szigetek, Malajzia és Szingapur.
Minden idők legjobb Marvel-es nyitóhétvégéje: Ausztrália, Svédország, Norvégia, Dánia, Magyarország, Finnország, Románia, Hollandia, Új Zéland valamint természetesen a korábban felsoroltak.
Kenobi kritikája a filmről ITT.


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Valószínűleg ekkora nézettség a Bosszúállók miatt van 🙂 Amúgy kíváncsian várom, hogy pl. a Thor vagy az Amerika kapitány következő filmje hogyan vizsgázik.

  2. Egyetértek elektrotank-kal! Remélem Thor és Kapitány ezt a bevételt is túlszárnyalja, és ezeket az új Marvel filmeket elnézve elég nagy a valószínűsége! (Bízom benne)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..