A héten érkezik a mozikba a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, ami az eddigi talán legizgalmasabbnak ígérkező próbálkozás a képregényfilmek világában. A film nem csupán a rajongókat, de box-office elemzőket is lázba hozta, és sorra érkeznek az újabb és újabb találgatások, vajon a bevételi oldalról hogyan fog teljesíteni a film. Mármint hogy mennyire jól, persze, ugyanis a siker nem is kérdéses.
Ca. 1 hónapja még nagyjából 115 milliós bevételt jósoltak az elemezők, azonban a közelmúltban módosították a számot 125-re, és most, pár nappal a bemutató előtt azonban úgy néz ki, még ezt is felül fogja múlni a film, a legújabb adatok már 130-140 millió közötti bevételt vizionálnak a jegypénztáraknál, ami a harmadik legnagyobb bevétel lenne az idén, valamivel lemaradva Amerika Kapitány: Polgárháború 179 és a Batman Superman ellen 166 milliós nyitóhétvégéje mögött .
Érdemes megjegyezni persze, hogy ma kezdenek majd el érkezni az első kritikák a filmről, ami jelentősen befolyásolhatja – mind pozitív, mind negatív irányba – az eredményt, úgyhogy bármi megtörténhet.
Ti megnézitek a filmet?

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ