[Rec] 3 és [Rec] 4 hírek és teaser poszerek

7
136

REC_4_poszterSzinte a semmiből került elő a hír, pedig az utóbbi idők egyik legjobban sikerült horrorfilmjének folytatásáról – pontosabban két új részéről – számol be. A hazánkban is bemutatott [Rec]-ről van szól, aminek idén áprilisban a második része is eljutott a magyar mozikba: Két újabb film készül a franchise-hoz, mindkettő Paco Plaza, az eredeti film rendezője munkája lesz, és pillanatnyilag épp az amerikai piacon próbálja értékesíteni őket. A címeik [Rec] 3: Genesis és [Rec] 4: Apocalypse.
Szinopsis: Az eredeti REC stábja visszatér, készen arra, hogy újra megküzdjenek a zombi fertőzéssel. Az új fejezetek – néhány jelenet kivételével – immár nem a megszokott kézikamerás módszerrel, hanem hagyományos megjelenítéssel zajlanak.
A [Rec] 3: Genesis az első két film ideje alatt zajló eseményeket mutatja meg. Az események több mérföldre zajlanak az ominózus helyszíntől, nagyrészt fényes nappal, ami egy teljesen új, de nem kevésbé felkavaró képet sugároz. A fertőzés ugyanis az épületen túlra is elterjedt. A harmadik rész egy okos csavarral összefonja az előzőket, és dekóderként működve felfedi az információkat, amiket eddig elrejtettek a mozinézők előtt, nyitva hagyva az ajtót a [Rec] 4: Apocalypse számára.
Kíváncsian várjuk.


[Rec] 3: Genesis és [Rec] 4: Apocalypse teaser poszterek7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én valami olyanra számitanék a 4. be, hogy a 2 rész folytatása lenne és a kiscsaj aki kijutott szépen lassan “toborz” és végül már alig marad normális ember stb. szóval valami tömegpusztotós rész kéne:D

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..