Real Steel – Robot boksz Hugh Jackman-nal

1
606

hugh-jackman-real-steelShawn Levy rendező az Éjszaka a múzeumban 2 DVD/Blu-ray megjelenésének promócióján ejtett pár szót következő filmjéről, a Real Steel-ről, ami Hugh Jackman főszereplésével fog készülni, és Robot-boksz-t láthtunk benne.
“Hugh Jackman egy visszavonult bokszolót fog alakítani a filmben, aki kora miatt már nem folytathatja az egyetlen dolgot, amihez igazán ért – ám mégis megtalálja a módját, hogy az fejlett technikájú világban érvényesüljön” – mondta Levy. “A film egy hanyatlófélben lévő ember kétségbeesett próbálkozása a robot-boksz világában, egy utolsó nagy esély a megváltásra. Inkább a Rocky-ra hasonlít mint a Transformers-re.”
Visszatérve a robotokra, a rendező hozzátette: a film határozottan nem fog hasonlítani sem a Transformers-re, sem a Terminátorra, de a Wall-e-re sem. Emberek által épített, ember méretű harci robotok küzdenek benne, amiket más emberek szórakoztatására készítettek. Ide fejlődött ez a sportág.


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..