Egészen pontosan még nem tudjuk, hogyan fogják megvalósítani a Rampage című videojáték filmes változatát, az azonban most kiderült, hogy a főszereplő Dwayne Johnson gyakorlatilag teljes egészében a Törésvonal-ban már megismert stábjával dolgozhat újra együtt – Brad Peyton rendező mellett Carlton Cuse lesz a forgatókönyvíró, Beau Flynn pedig a produceri teendőket látja el.
Az eredeti játékban három óriási szörny, egy gorilla, egy farkas és egy gyík óriási pusztítást okoz az USA nagyvárosaiban, miközben a hadsereg minden erejével próbálja megállítani őket. Az eddig napvilágot látott infók szerint ez így lesz a filmben is.
Dwayne Johnson egy Instagram posztban nagyjából leírta, milyen időbeosztása van 2016-ra – hát nem nagyon van ideje unatkozni.:

“2016 kész csőd az időbeosztásomat illetően, ezért minden reggel 4-kor kelek, hogy edzeni tudjak. Amint kész leszünk a Nagypályások (Ballers) 2. évadával (4 hét van hátra), másnap kezdjük a mi kis tengerpartos filmünk, a Baywatch forgatását. 12 hét felvétel után azonnal megyek a Fast & Furious 8-ra. Kész család vagyunk, Hobbs karaktere pedig az egyik legnagyobb kedvencem, úgyhogy megígérhetem: minden szinten rálépünk a gázpedálra. Kb. 12-14 hét lesz, mire végzek az FF8-al, és rögtön egy másik nagy film következik…. a Rampage. A Törésvonal teljes stába visszatér benne, már alig várom, hogy nekikezdjünk. King Kong csak egy ártatlan kicsi majmocska összehasonlítva ezekkel az óriási dühöngő állatokkal. Az Univerzum persze bármikor közbeléphet, és felboríthatja a sakktáblát, de én 100%-ban fel vagyok készülve mindenre.”

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ