Rambo 5 és The Expendables hírek

1
208

rambo_4Sikerült mikrofonvégre kapni Avi Lerner producert, akit Sylvester Stallone elkövetkező két projectjéről, “The Expendables”-ről és a “Rambo 5”-ről kérdeztek.
Amikor megkérdezték, a Rambo 5 is olyan erőszakos lesz-e, mint a negyedik felvonás, Lerner azt válaszolta, az egyetlen oka, hogy a Rambo 4 R-rated – és brutális – lett, az az volt, hogy élethű képet akartak festeni a Burmai helyzetről. A döntés következménye viszont az lett, hogy a nézők kb. felét elvesztették. Miután megerősítette, hogy igen, lesz Rambo 5, hozzátette, hogy minkét filmben egy kicsit visszavesznek az erőszakból – bár a tervek szerint a “The Expendables”-ből készüli fog egy PG-13-as, és egy R-rated vágás is, ami aztán tesztelés alá kerül, hogy melyiket kedveli jobban a közönség.
Lerner hozzátette azt is, hogy a 80 millió dolláros büdzséből forgatott “The Expendables” a Rambo-hoz hasonlóan egy többrészes sorozat első epizódja lesz – persze mindez a bemutatás sikerétől függ…


1 hozzászólás

  1. A Rambo 4-nél arra számítottak, hogy Amerikában 50 milliót hoz, amihez még egy száz millió nemzetközi bevétel fog társulni. Ehhez képest Amerikában megbukott és nem is hozta az elvártakat. Szóval megint a pénz beszél belőlük és nem az, hogy a nézőket szórakoztassák, inkább csinálnak tiniverziót

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..