Project Delirium – Jennifer Lawrence rendezni fog

Az Éhezők Viadala sztárja nagy fába vágja a fejszéjét.

1
600
jennifer_lawrence

25 éves kora ellenére Jennifer Lawrence Hollywood egyik legkeresettebb sztárja, két nagyon komoly blockbusterrel a háta mögött: az épp most zárul Éhezők Viadala és a továbbra is futó X-men franchise, amelyben részről részre nagyobb szerepe jut neki.
Az ifjú sztárral nemrég az Entertainment Weekly készített egy riportot, amelyben elárulta, hogy hamarosan a kamerák másik oldalán is kipróbálja magát – első filmje egy sötét humorú vígjáték, a Project Delirium lesz:
“Nagyon szeretnék egy vígjátékot rendezni. Amióta csak színészi pályára léptem, rendezni is szeretnék. Csak éppen nem szeretek beszélni róla. Inkább csak megcsinálom. Én fogom rendezni a Project Delirium című filmet, ami a New Yorker 2012-ben megjelent “Operation Delirium” cikkjén alapul. Az írás a hidegháború évei alatt, 1960 és 1969 között folyt titkos katonai kísérletekről szól, a középpontjában pedig James S. Ketchum ezredes áll, aki megpróbált előállítani egy olyan vegyszert, amely teljesen magatehetetlenné teszi ám nem öli meg az ellenséget. A kísérlet során több, mint 5000 katonának adott be LSD-t, BZ-t, marihuanát és egyéb anyagokat, a sokuknál igen súlyos mentális zavarokat előidézve. A páciensek egy része később összefogott és beperelte a kormányt.”
Jennifer Lawrence nem az első az “A” listás színészek sorában, aki a rendező oldalon is megpróbál boldogulni, 25 évesen azonban ő a legfiatalabb, aki megkaphatja a lehetőséget. A film sztorija alapján akár valami Kecskebűvölők szerű vicces és jópofa dolog is kisülhet belőle, úgyhogy várjuk a továbbiakat.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ