Predator 4 poszter

0
2532
The-Predator-poszter

Tavaly év végén szinte a semmiből érkezett a hír, miszerint kész a Predator 4. forgatókönyve, amit Fred Dekker és Shane Black írtak, utóbbi pedig a rendezője is lesz a filmnek.
Az eltelt 2-3 hónap alatt nem sok újdonságot szolgáltattak a projektről, tegnap azonban a film hivatalos Facebook és Twitter oldalán egy új poszter bukkant fel, amelyen a “The Predator” cím áll egy rövid szlogen kíséretében: “Nem fogod látni, amikor érted jön”.
Múlt héten ráadásul Fred Dekker is közzétett egy elég rejtélyes üzenetet saját Facebook oldalán: “Nem mondhatom el nektek, hol voltam ma reggel, mit láttam, vagy miről beszélgettünk. De ha Predator rajongó vagy… Egy szó: IGEN”
Tekintve, hogy még semmit nem hallottunk a várható főszereplőkről, elég valószínűtlen, hogy a közeli jövőben elindulna a film készítése, de ki tudja, lehet hogy gyakorlatilag már startra készen áll minden…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..