Percy Jackson NEM lesz Pókember!

2
100

UPDATE: A Sony megcáfolta a HitFix hírét, Logan Lerman ugyan tárgyalt a stúdióval, de nem tartozik a potenciális jelöltek közé.
Logan Lerman neve egyelőre keveseknek lehet ismerős, ám a Villámtolvaj Percy Jackson-ja már talán többeknek – úgy tűnik azonban, hogy érdemes lesz eszünkbe vésni a 18 éves sztár nevét ugyanis jobbnál jobb szerepekel keresik meg legutóbbi filmje óta. Februárban már összefüggésbe hozták az ifjú titánt a Sony Pictures tervezett Pókember rebootjával, a HitFix oldal tudósítása szerint pedig a Sony már el is döntötte, hogy Lerman fogja játszani Peter Parker szerepét, a szerződés véglegesítése zajlik éppen – tekintve, hogy idén év vége felé már neki akarnak látni a forgatásnak, hamarosan hivatalosan is be kell jelenteniük Pókember új megformálóját.
Az oldal további részleteket is elárult a szerepről: Lerman olyan neveket utasított maga mögé a vetélkedésben, mint Anton Yelchin (Star Trek), Jesse Eisenberg (Zombieland), Patrick Fugit és Johnny Simmons (Jennifer’s Body). A forgatókönyvet James Vanderbilt írta, a tevezett mozibemutató 2012. július 3.


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Remélem jó lesz a Pókember, mert a Sam Raimi féle filmek nem értek semmit.
    Az oldal nem árult el egyébként többet a szereposztásról:) A felsoroltak nem lesznek benne a filmben, őket győzte le Lorman a szerepért vívott küzdelemben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.