Peanuts 3D – Charlie Brown animációs film készül

2
351

charliebrown A CinemaConon jelentette meg Jim Gianopulos, a 20th Century Fox elnöke, hogy 2015-re várható a Charlie Brown animációs film. A Peanuts címre hallgató 3D-s alkotáshoz egy kedvcsináló előzetest is levetítették, e mellé a stúdió vezére még odaszúrta, hogy alkotásuk egészen forradalmi lesz, alapjaiban fogja megváltoztatni az animációs alkotások arculatát és a közönség el fogja dobni az agyát. Craig Schulz – Charlie Brown megalkotójának, Charles Schulznak a fia – is jelen volt a rendezvényen, aki azt mondta, hogy évek óta gondolkodnak az animációs filmen és úgy érzik, hogy a technológia most jutott el arra a szintre, hogy bátran bele tudnak vágni a megvalósításba.

Charlie Brown karakterét 1947-ben alkották meg, majd 1950-ben a Peanuts comic stripekben olvashatta közönség vicces pillanatait. A figura alapjában véve egy szerethető lúzer volt, aki végül előnyösen jött ki a szorult és nehéz pillanatokból. Talán többet mond a neve, ha azt mondom, hogy ő volt Snoopy gazdája.


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..