Paul Walker lehet Kyle Reese a Terminator 5-ben

4
116

Shrine AuditoriumAnnak ellenére, hogy Arnold Schwarzenegger ca. egy hónappal ezelőtt, balkézről származó gyermeke előkerülése után bejelentette, hogy visszavonul a filmezéstől és a magánéletére koncentrál, a Terminator 5 fejlesztése töretlenül zajlik. Az eddig napvilágot látott pletykák arról beszélnek, hogy a film saját gyökereihez fog visszatérni, és az eredeti karakterek – Kyle Reese, Sarah Connor és a halálosztó robot, amit Schwarci alakított – lesznek a főszereplői.
A legújabb hír az, hogy Justin Lin rendező Kyle Reese szerepére Paul Walkert – akivel legutóbb a Halálos iramban: Ötödik sebesség-ben dolgoztak együtt – szeretné leszerződtetni (áprilisban még azt is beszélték hogy Vin Diesel lehet a Terminator).
Úgy tűnik, Justin Lin valami hasonlót tervez a franchise-zal, mint J.J. Abrams a Star Trek-kel, azaz az eredeti karaktereket kelti majd élete, csak éppen egy új, fiatalabb castinggal, akikkel tovább tudja vinni a fonalat – persze ez csak feltételezés, konkrétumot még nem tudunk.
Meglátjuk, hogy alakul a Terminator 5 további sorsa.


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..