Paul W.S. Anderson rendezi A kaptár 6-ot

14
348

Paul_WS_Anderson_JovovicsMegerősítették, hogy Paul W.S. Anderson lesz a rendezője a Resident Evil franchise hatodik – elvileg utolsó – részének is, nagy valószínűséggel a forgatókönyvet is ő fogja írni, ahogy azt a sorozat összes eddigi darabjánál tette.
Az elvileg ősszel induló forgatáson Milla Jovovich természetesen újra visszatér Alice szerepében, más szereplőről azonban még nincs megerősítés, egyelőre a sztoriról sem látott napvilágot semmilyen részlet, tavaly decemberben azonban maga Anderson mondta, hogy A kaptár 6. lezárja az egész franchise-ot:
“Úgy érzem, A kaptár – Megtorlás -sal elkezdődött a lezárása a Resident Evil franchise-nak. Úgy tekintek a filmre, mint a vég kezdete, előkészítés egy epikus, igazán lenyűgöző befejezéshez. Ami, remélem a következő film lesz.”
A döntéssel, azt hiszem sokan egyetértenek hiszen a sorozat utóbbi részei már szinte teljes egészében a látványról szóltak, mondanivalójuk pedig vajmi kevés akadt – az Imdb-n akár pontokban is nyomon követhetjük a franchise lassú hanyatlását a 2002-es 6.6 pontos átlagától kezdve az utolsó három film 6.2, 5.8 majd 5.2 pontjáig. Ideje már abbahagyni.


14 HOZZÁSZÓLÁS

 1. El sem kellett volna kezdeni,de legalábbis ezt az Andersont nem kellett volna a közelébe engedni.Egyedül a harmadik rész tűnt ki úgy ahogy a középszerből,azt meg Russel Mulcahy rendezte éppen…

 2. Ámen! Végre! Utálom a rebootokat, de erre a sorozatra ráférne, nagyon is. Mit nem adnék egy olyan Resident Evil filmért ami a Nintendo GC-os verzióra épülne, egyedül a sötétben a sok mutáns teremtménnyel és zámbóval 🙂 Full darkos horror lenne.

 3. Remélem folytatni fogják a történetet, mert az 5. rész eszméletlen befejezést kapott. És annak még jobban örülök, hogy Milla Jovovich ismét Alice bőrébe bújik 🙂 Jó lesz, szép lesz…utolsó lesz 🙁

 4. Érdekes sorozat ez, mert bár mindig megállapítom, az adott részről, hogy milyen gyenge lett, de még is mindig megnézem a következőt 🙂
  Győzike show effektus 😀

 5. szeritem a legjobb a 3. es 4. rész a megtorlás már nemanyira jo rész csak egy összecsapot film bár a 3. ban is furcsa mert az egész világ egy nagy sivatag de a 4.5. be már nem az ti ertitek ezt de jo amugy a resident evil 5 xbox on jo de kár hogy márcsak egy része lesz

 6. Az első 3 rész oké…
  4. meglepően idióta, pörög a levegőben Alice, előkészitve az
  5. rész ahol már azombik motorozni is tudnak,
  de ennek ellenére, megint megnéztem, mert még igy lebutitva
  is tökéletes a film, akinek nem tetszik ne nézze, láttam
  már sokkal rosszabb sokadik folytatását valaminek, és azok
  még a rajongóiknak sem tetszett…
  Én akármennyire is szar lesz, bár ne igy legyen akkor is a
  kaptár a legjobb, várok még sokat belöle!!!

 7. Kedves krisz0103 : !!!!!!! A resident Evil 5 (játék) azért sivatagos, mert az afrikában játszódik, és a játék szerint soha az életben nem sivatagosodott el a világ, ez csak a rendező hülye magán kitalációja volt ráadásul nem mondhatjuk hogy az 5-öt másolná mivel a Kaptár 3 2007-ben készült, de a Resident Evil 5. 2009-es játék, tehát ha csak egy kicsit is haonlít a helységi hangulat vagy környezet csupán a véletlen műve, ugyanis a japánok 2009-ben nem csinálnak olyan játékot, amit az amerikaiak csináltak filmben 2007-ben. Am a mai napig nem értem azokat akiknek bejön a Kaptár 3, mert semmi köze sincs a játékhoz, de aki még nem játszorr volna vel sőt kise próbálta és nem ismeri a story-t azt sem tom megérteni mert nem csak hogy nem hasonlít mégcsak nem is egy nagy világot meghódító film és veszettül unalmas és sok benne a hülyeség illetve egy két irritáló szereplő is van benne :/ Am röviden ennyi, Anderson-nak meg üzenem hogy neten nézzen után hogy miről szól az a téma amiről őnagysága filmet készít!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..