A Netflix úgy döntött, hogy ők is megpróbálnak egy szeletet hasítani a szuperhős-tortából, és elkészítik a Past Midnight című filmet, amiről egyelőre kevés részletet tudni, de az biztosnak tűnik, hogy komoly költségvetésből készülő, nagy blockbusternek szánják.
A film rendezője Rick Famuyiwa lesz, aki akár a Warner Bros.Flashpoint filmjének rendezője is lehetett volna, azonban kreatív nézetkülönbségek miatt végül távozott a projekt éléről, a produceri oldalon pedig Joe Russo és Anthony Russo neve áll, akik olyan filmeken dolgoztak, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború vagy éppen az áprilisban mozikba kerülő Bosszúállók: Végtelen háború, illetve annak a tervben lévő folytatása.

Ha ehhez még hozzáadjuk, hogy a Netflix a film főszerepét Keanu Reeves-nek szánja, egy elég ígéretesnek hangzó projektet kapunk, amivel bizony könnyen lehet, hogy a Marvel illetve a DC vetélytársával léphet elő a csatorna.

A film tartalmáról egyelőre semmit sem lehet tudni, de a leírásában egy “új típusú igazságosztó szuperhős sztori”-ként szerepet, a címből pedig mindenképp valami komorabb, kicsit talán a horror műfajjal is kacérkodó történetre lehet következtetni.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..