Pár új kép a Star Wars: Az ébredő Erő-höz

0
622

Az EW magazin legújabb számában jópár új kép napvilágot látott a Star Wars: Az ébredő Erő-höz, amelyeken eddig nem látott hősök illetve gonoszok is feltűnnek.
Alaposan szemügyre vehetjük az első előzetesben sok kritikát kapott fénykardot hordó gonoszt, Kylo Ren-t (Adam Driver), aki nem ugyan nem Sith lovag, de megszállottan gyűjti mind a Jedi, mind a Sith tárgyakat, főképp ami Darth Vader-rel kapcsolatos. Láthatjuk a két új főszereplőt, az ex-rohamosztagos Finn-t (John Boyega) és Rey-t (Daisy Ridley), amint épp a rohamosztagosok elöl menekül a Jakku bolygón.
Az ismeretlen X-szárnyú pilóta Poe Dameron (Oscar Isaac), aki Az ellenállás nevű lázadócsoport tagja, a rosszarcú egyenruhás pedig Hux generális (Domhnall Gleeson), egyike a film főgonoszainak – a hírek szerint dezertálása előtt az ő parancsnoksága alatt szolgált Finn, ő pedig tűvé teszi a galaxist, hogy megtalálja és elfogja őt. Az ezüst sisakos rohamosztagos Phasma kapitány (Gwendoline Christie).
Láthatunk képek R2-D2-ról és C-3PO-ról is, utóbbi bal karjával valószínűleg történt valami, mert úgy tűnik, most épp valami pótkar van rajta.


Star Wars: Az ébredő Erő képekStar Wars: Az ébredő Erő film adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ