Out of the Furnace – új nevek a talonban

2
160

christian-bale-zoe-saldana-furnaceJóllehet csak 2014-ben kerül a mozikba, mégis sok pletyka kering a Ridley és Tony Scott által pénzelt Out of Furnace című független filmről. Scott Cooper (Őrült szív) második rendezése, egy izgalmas thrillernek ígérkezik, történetét tekintve retró az egész, mert a ’70-es évek Amerikájába repít vissza. A film központi alakja Christian Bale karaktere, egy elég zűrös életvitelű ex-zsaru, aki – amint kijön a dutyiból – elindul megbosszulni öccse halálát.
Eddig Bale és Robert Duvall neve volt biztos a projekt kapcsán, most azonban bekerült a képbe az Avatar és a Colombiana szexi amazonja, Zoe Saldana is, ő alakítaná Bale pincérként dolgozó volt feleségét, aki – miután elváltak – kénytelen volt hozzámenni a helyi sheriffhez.
Tehát, nagyon izgalmas szerelmi háromszög van kialakulóban – Duvall Bale nagybátyja lesz a filmben –, a seriff szerepe iránt pedig nagyon érdeklődik Viggo Mortensen és – ki más? – Bradley Cooper is, kinek Szavak című közepes thrillere a Sundance-en debütált idén januárban. Az Out of Fornance-ben feltűnik még Casey Affleck is, hát…
A Scott fivérek és a Relativity Media produceri munkáit a „pénzemberként” is rutinos Leonardo DiCaprio segíti akárcsak tette azt a Sean Penn főszereplésével készült Richard Nixon-merényletes film, Az utolsó óra című 2007-es doksi, vagy legutóbb A hatalom árnyékában című lebilincselő politikai thriller esetén.


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..