Összejöhet a Hellboy 3. – ha a Tűzgyűrű 2. nagyot szakít

2
327

hellboyA 2008-as Hellboy 2. óta folyamatosan ostromolják a rajongók Guillermo del Toro-t és Ron Perlman-t a harmadik résszel, és jó maguk mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy az eredetileg trilógiának szánt sorozat utolsó részét elkészíthessék. A rendező most egy újabb reménysugarat villantott fel a The Daily Beast-nek adott interjújában, amiben azt állítja, hogy a Legendary Pictures beszállhat a film finanszírozásába, amennyiben a a 2017. augusztusába mozikba kerülő Tűzgyűrű 2 jól teljesít a kasszáknál. A film elkészítéséhez del Toro számításai szerint ca. 120 millióra lenne szükség, ami jócskán túlmutat egy Kickstarter-es akción.
A rendező kicsit viccelődött Ron Perlman korán (65) is:
“Tudjátok, Ron sem egy mai csirke, úgyhogy jó lenne minél előbb összehozni a dolgot, mielőtt még Hellboy csak egy karosszékből ülve tudja intézni a dolgait”
A film sztárja már korábban is elárulta, hogy soha nem adja fel, hogy tető alá hozzák a Hellboy 3-at, és tavaly, amikor a Comic-Con-on szóba hozta ez, az egész csarnok óriási tapsviharban tört ki.2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Annyira szánalmas, hogy így akarják eladni a shitgyűrű 2! Az első rész is egy semmit mondó robotos szar volt! De természetesen ez saját vélemény ezen ne akadjon fel senki se.:)

  2. nagyi062: Egyetértek! A Tűzgyűrű túlhypeolt, pedig a magam részéről semmi bajom a gigarobotokkal, a Mechwarrior-sorozatot pedig még szeretem is, de magam sem értem a Tűzgyűrű fenenagy sikerét… szemben például a Hellboy-jal, amelyben sokkal több a kreativitás.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ